Várják az új tagokat a Történelemoktatók Szakmai Egyesületébe

Az alábbiakban olvashatják a Történelemoktatók Szakmai Egyesületének felhívását.

Tisztelt Kolléga!

Nemrégiben adtunk hírt a Történelemoktatók Szakmai Egyesületének megalakulásáról. Szervezetünk első rendezvénye 2016. október 1-én egy bemutatkozó konferencia lesz, melynek előadásai a történelemoktatás aktuális témáit, valamint az idén véget érő GULAG emlékév kapcsán a Szovjetunióba hurcolt foglyok kérdéskörét fogják felölelni. A konferencián előad többek között Maruzsa Zoltán (az Oktatási Hivatal elnöke), Kaposi József (az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója), Borhegyi Péter (az új OFI-s tankönyvek tananyagfejlesztője), vagy éppen Szakály Sándor (a VERITAS Történetkutató Intézet főigazgatója). A konferencia részletes programját és más egyéb fontos információkat a csatolt meghívóban találja.

Egyúttal az Egyesület továbbra is szeretettel várja tagjai közé a kollégákat. Amennyiben e felhívás felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a további részletekért és a regisztrációs felületért szíveskedjen fölkeresni az Egyesület honlapját (www.tortenelemoktatok.hu), illetve szakmai partnerünk, a Rubicon a honlapján található tájékoztatót (http://www.rubicon.hu/tortenelemoktatok-szakmai-egyesulete/).

Várjuk jelentkezését!

                                  

A Történelemoktatók Szakmai Egyesületének elnöksége

 

info@tortenelemoktatok.hu

www.tortenelemoktatok.hu

www.facebook.com/tortenelemoktatok

1118 Budapest, Ménesi út 11-18.

Tudta-e…

Tudta-e, hogy a sztálini munkatáborok közül a Perm-36 néven ismert tábor működött a legtovább, egészen 1987 végéig? Az 1946-ban létesített épületegyüttest 1994-ben múzeummá alakították át.